Uw professional

Michelle Feijen, plastisch chirurg gespecialiseerd in EarWell 

Ik ben Michelle Feijen en sinds 2016 ben ik werkzaam als plastisch chirurg in het Zuyderland Medisch Centrum en de MOOI kliniek Maastricht. Ik heb onderzoek gedaan naar de correctie van positionele schedelafwijkingen bij kinderen zonder operatie. 
Nadat ik mijn opleiding heb afgerond heb ik een fellowship gedaan in Dallas bij dr. Byrd, de bedenker van EarWell. We hebben samen meerdere kinderen behandeld en ik heb de mooie resultaten gezien die we met EarWell kunnen bereiken. Daarom heb ik besloten deze preventieve behandeling ook in Nederland te gaan toepassen. 

Steve Byrd, plastisch chirurg en bedenker van EarWell 

Ik ben Steve Byrd, plastisch chirurg in Dallas plastic surgery institute, Texas, USA. Door mijn werkzaamheden binnen de kinderplastische chirurgie kwam ik in aanraking met kinderen met afwijkende oren. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van het EarWell systeem. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met het gebruik van het EarWell systeem en uitgebreid onderzoek gedaan naar de resultaten. We werken nauw samen met Michelle Feijen van EarWell Nederland om ook voor de Nederlandse baby's de beste resultaten te kunnen bereiken.
Voor meer informatie: www.earwellcenters.com